Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  MacroBalans 6g, 20 vrečk

  Blagovna znamka: Vitabalans
  Prašek se uporablja za pomoč pri zaprtosti pri otrocih.
  €9,15
  i h

  O IZDELKU:

  Težave z zaprtostjo imajo ljudje vseh starosti, pretežno pa otroci med 2-4 letom starosti, ženske in starejši ljudje. Gre za prebavno motnjo z oteženim odvajanjem trdega blata, ki ga spremljajo bolečine v trebuhu in napenjanje. Tedensko število odvajanj je lahko zelo različno, saj ima vsak človek svoj prebavni ritem. Na splošno pa velja, da je oteženo odvajanje blata manj kot dvakrat tedensko kronična zaprtost. MacroBalans je polietilen glikol, makrogol 4000 v obliki praška. Namenjen je odpravljanju zaprtosti pri otrocih in odraslih. Uporablja se za odpravljenje tako občasnih težav, kot tudi za dolgotrajnejše odpravljanje simptomov zaprtosti.

  MacroBalans se zaužije skupaj z vodo, katero veže nase (nabrekne) ter na ta način blato zmehča in ga potisne naprej. Makrogol se nespremenjen z blatom izloča iz telesa in ne vpliva na telesne tekočine. Samozdravljenje običajno traja 14 dni, vendar lahko zdravnik priporoči tudi dolgotrajnejše zdravljenje. Po potrebi lahko zdravljenje ponovimo.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Otroci od 4 – 7 let:1 vrečka (6 g) 1-2 krat dnevno zmešano v tekočini.

  Otroci 2 – 3 let: 1 vrečka (6 g) 1 krat dnevno zmešano v tekočini.

  OPOZORILA:

  Shranjujte nedosegljivo otrokom! Ne uporabljajte vrečk, če so poškodovane. MacroBalans praška ne smete uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti, ki je naveden na škatli poleg oznake »Uporabno do«. Datum izteka roka uporabnosti se nanaša na zadnji dan navedenega meseca. Vrečke in vsebnik shranjujte v suhem prostoru, pri sobni temperaturi. Po uporabi tesno zaprite pokrov vsebnika. Raztopina, pripravljena v vodi, je uporabna 24 ur, če se hrani v hladilniku (2-8 °C).

  SESTAVINE:

  Aktivna učinkovina je makrogol 4000. Proizvod ne vsebuje drugih sestavin.

  MacroBalans prašek ne vsebuje laktoze in sladkorja.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka