Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Kapljice BioGaia Protectis Baby z vitaminom D, 5 ml

  Blagovna znamka: Biogaia
  Prehransko dopolnilo za uravnoteženo raven bakterij v črevesju in z vitaminom d3. Primerno za dojenčke in otroke.
  €14,98
  i h

  O IZDELKU:

  Kapljice BioGaia Protectis Baby z vitaminom D3 so prehransko dopolnilo s patentirano mlečnokislinsko bakterijo Limosilactobacillus reuteri Protectis (DSM 17938), ki dokazano povečuje število naravnih bakterij v črevesju. Bakterijo Limosilactobacillus reuteri Protectis so testirali v več kot 135 kliničnih raziskavah, kjer se je izkazalo, da je varna za dojenčke in otroke. Kapljice vsebujejo tudi 10 µg vitamina D3. Pri otrocih je vitamin D potreben za rast in razvoj kosti ter normalno delovanje imunskega sistema, kar je potrdila Evropska agencija za varnost hrane (EFSA) in odobrila Evropska komisija. Na voljo v 5- in 10-mililitrski embalaži. Dopolnjuje črevesno mikrobioto pri dojenčkih. Primerne za dolgotrajno uporabo. Naravnega izvora – Limosilactobacillus reuteri Protectis izvira iz materinega mleka. Brez okusa. Brez sladkorja, brez laktoze, raven glutena je pod mejno vrednostjo EU za izdelke brez glutena.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  5 kapljic enkrat na dan. Pred vsako uporabo stekleničko dobro stresajte 10 sekund, da se bakterijska kultura premeša z oljem. Puščica označuje luknjico za odzračevanje. Za lažje odmerjanje mora biti luknjica za odzračevanje na kapalki obrnjena navzgor. Stekleničko nagnite in kapljice se bodo začele oblikovati. Kapljice lahko dajemo na žlico ali dodamo mleku, vodi ali kateri koli drugi primerni pijači ali hrani. Kapljice ne bodo spremenile okusa pijače ali hrane. Ne dodajajte vročim napitkom ali vroči hrani in jih ne dajajte neposredno iz steklenice v usta, saj lahko to poškoduje kulture.

  OPOZORILA:

  Priporočenega dnevnega odmerka se ne sme prekoračiti. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjujte na suhem mestu pri sobni temperaturi (največ 25 °C). Shranjevati nedosegljivo otrokom! Stekleničko po uporabi dobro zaprite. Izogibajte se stiku z vodo. Vsebino odprte stekleničke porabite v 3 mesecih.

  SESTAVINE:

  Sončnično olje, olje iz palmovih jedrc, Limosilactobacillus reuteri DSM 17938 in vitamin D3 (holekalciferol).

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka