Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Junior-angini za otroke, 24 pastil

  Blagovna znamka: neo-angin
  Pastila z okusom jagode ublaži težave bolečega grla in pomirja vneto grlo pri otroku. Tvori pomirjajoč za-ščitni film na sluznicah ust in grla, ki preprečuje, da bi povzročitelji prodrli v sluznico. Primerna za otroke od 4 let dalje. Vsebuje islandski lišaj – preizkušeno naravno sestavino.
  €6,95
  i h

  O IZDELKU:

  Najpogostejši vzrok za boleče grlo pri otrocih je običajen prehlad, ki otroke prizadene v povprečju osemkrat letno – bistveno večkrat kot odrasle. Prehladni virusi se v sluznicah otrok lažje obdržijo in sprožijo vnetje, saj otrokov imunski sistem še ni povsem zrel. Pri majhnih otrocih, mlajših od dveh let, je občutljiva sluznica razdražena že zaradi igranja zunaj na mrzlem zraku ali suhega ogretega zraka v prostorih, kar prav tako prispeva k bolečemu grlu.
   Otroci, ki hodijo v vrtec ali šolo, so izpostavljeni povečanemu tveganju za okužbo, pridobljeno od drugih otrok. To pojasni visoko število prehladov pri otrocih v primerjavi z odraslimi. Virusi, ki so odgovorni za prehlad, se lahko hitro razširijo, še zlasti v vrtcu – otroci v vrtcih vtikajo prste v usta ali se igrajo z igračami, ki so se jih dotikali ali jih celo dajali v usta drugi otroci, saj se ne zavedajo načina širjenja bolezni. Prvi znaki bolečega grla kot dela običajnega prehlada se pojavijo v prvih šestih dneh po okužbi – takrat je v grlu prisoten občutek razbolenosti in praskanja, sluznica je pordela in zatekla, požiranje pa povzroča bolečino.

  Tu pomagajo pastile junior-angini, saj zanesljivo olajšajo težave bolečega grla, preprečujejo, da bi povzročitelji še naprej prodirali v sluznico, in pomirjajo razdraženo sluznico. Poleg bolečega grla prehlade pri otrocih pogosto spremlja kašljanje. Ta se sprva kaže kot dražeč kašelj, ki ga povzroča razdražena sluznica. Napadi kašlja so za otroke še posebej izčrpavajoči in jih prikrajšajo za nočni spanec. Tu je idealna rešitev sirup junior-angini, saj olajša težave bolečega grla in obenem umirja dražeč kašelj. Naravni zaščitni film, ki obloži sluznico na področju ust in grla, preprečuje, da bi povzročitelji prodirali naprej. Zaradi svoje tekoče oblike lahko sirup junior-angini uporabljamo pri zelo majhnih otrocih od starosti enega leta, ki ne smejo še jemati pastil.

  OPOZORILA:

  Pastile za grlo se ne smejo uporabljati po datumu izteka roka uporabnosti. Priporočen dnevni odmerek se ne sme prekoračiti. Pastile shranjujte nedosegljivo otrokom.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Otroci, starejši od 4 let, vzamejo eno pastilo vsake 2–3 ure (ne več kot 3 v 24 urah).

  SESTAVINE:

  Ena pastila vsebuje: islandski lišaj (6,67 mg), kalcijev pantotenat (6,67 mg).

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka