Išči
Vse kategorije
  Menu Close

  Femidoc uro express direkt, 10 vrečk

  Blagovna znamka: femidoc
  Femidoc se uporablja kot pomoč pri zdravljenju okužbe mehurja, ki jo povzroča bakterija E. coli, in tudi kot zaščita pred ponovnim vnetjem mehurja.
  €18,24
  i h

  O IZDELKU:

  Prednosti: Enostavno jemanje brez vode. Praktično za uporabo na poti. Hiter učinek v 30 min po zaužitju. Aktivna sestavina D-manoza (2 g v eni vrečki). Prijetnega okusa in brez neželenih učinkov. Lahko se uporablja z drugimi zdravili (npr. antibiotiki). Klinično potrjena aktivna učinkovina. Aktivna sestavina femidoc vrečk je D-manoza (2 g v vrečki). Ta sicer nastaja naravno v človeškem metabolizmu in na njo bakterije ne morejo razviti odpornosti. D-manoza se veže na bakterije E. coli in preprečuje njihovo pritrditev na stene urinarnega trakta. Potem se bakterije enostavno, z uriniranjem, izperejo iz telesa. Aktivna učinkovina je klinično potrjena in nežna za naravno floro črevesja, mehurja in vagine. Okužbe sečil so najpogostejše bakterijsko vnetje pri ženskah. Najpogosteje se pojavijo v starosti med 16 in 35 let, saj se letno okuži 10 % žensk, 60 % žensk pa dobi okužbo vsaj enkrat v svojem življenju. Ponovitev vnetja je pogosta, pri skoraj polovici obolelih v enem letu.

  Najpogostejši znaki vnetja mehurja: močna in pogosta nuja po uriniranju, pekoč in boleč občutek pri uriniranju, pogosto uriniranje, vendar pa je količina urina pri vsakem uriniranju manjša, slabši curek urina, moten urin, urin z močnim neprijetnim vonjem, bolečina v medenici – predvsem je boleč osrednji del medenice in okoli sramne kosti, simptomi cistitisa se pojavijo različno redno, včasih pa vnetje sečil poteka brez simptomov. Če imate navedene simptome, se posvetujte s svojim zdravnikom ali farmacevtom.

  NAVODILA ZA UPORABO:

  Odmerjanje in uporaba femidoc vrečk za odrasle:

  Za preprečevanje — eno vrečko na dan.

  Za pomoč pri zdravljenju — dvakrat na dan po eno vrečko.

  Vsebino vrečke vsujte direkt v usta.

  OPOZORILA:

  Samo za oralno uporabo. Priporočenega dnevnega odmerka ne smete prekoračiti. Izdelka ne uporabljajte, če ste alergični na katero od sestavin. Ob prekoračitvi odmerka se lahko pojavijo npr. napihnjenost, bolečine in driska. Ob neželenih učinkih prenehajte jemati. Shranjujte nedosegljivo otrokom. Shranjujte pri sobni temperaturi (15-25 °C) na suhem in temnem mestu v originalni embalaži.

  SESTAVINE:

  D-manoza, dekstroza, sorbitol, inulin, trikalcijevfostat, okus gozdnih sadežev, magnezijev stearat, stevia.

  0.0 0
  Napišite svoje mnenje Close
  • Samo registrirani uporabniki lahko pišejo ocene
  *
  *
  • Slabo
  • Odlično
  *
  *
  *
  Oznake izdelka